ChatGPT Chrome razširitve za povečanje produktivnosti

Razširitve brskalnika ChatGPT omogočajo funkcije, kot so ustvarjanje besedila, pomoč pri pisanju in pomoč pri raziskovanju. Te razširitve uporabnikom omogočajo večjo produktivnost in poenostavitev delovnega procesa.

Razširitve brskalnika Chrome kot dodatki za Google Chrome poenostavljajo različna opravila in povečujejo učinkovitost. Te razširitve s ponudbo dodatnih funkcij in zmogljivosti uporabnikom omogočajo učinkovitejše in priročnejše brskanje.

Vrednost in pomen razširitev Chrome sta v njihovi zmožnosti poenostavitve procesov, zmanjšanja časa čakanja in povečanja splošne produktivnosti.

Ključna prednost razširitev Chrome je njihova zmožnost prilagajanja in personalizacije brskanja. Ponujajo široko paleto možnosti, ki ustrezajo edinstvenim potrebam in željam uporabnikov. Te razširitve ljudem omogočajo, da prilagodijo okolje brskalnika za naloge, kot so upravljanje delovnih mest, urejanje zaznamkov in preprečevanje motenj.

Druga pomembna prednost je prilagodljivost razširitev Chrome pri poenostavitvi delovanja. Omogočajo hiter dostop do virov, ne da bi morali zapreti trenutni zavihek brskalnika. Dodatki za produktivnost, kot so beležke, seznami opravil in integracija koledarja, pomagajo uporabnikom, da ostanejo osredotočeni in organizirani med delom v spletu.

Povečana produktivnost z avtomatizacijo

Razširitve za Chrome povečujejo produktivnost tudi z avtomatizacijo ponavljajočih se opravil, kot so izpolnjevanje obrazcev, upravljanje gesel in izrezovanje vsebin. Ta avtomatizacija prihrani čas in uporabnikom omogoči, da se učinkovito lotijo pomembnejših nalog.

Poleg tega te razširitve omogočajo takojšen dostop do pomembnih informacij brez dodatnega iskanja ali brskanja. Zagotavljajo takojšnje posodobitve pretvorbe valut, novic in vremenskih napovedi, kar uporabnikom omogoča, da brez težav sprejemajo premišljene odločitve in so na tekočem.

Razširitve ChatGPT za Chrome prinašajo številne prednosti, saj omogočajo enostaven dostop do jezikovnega modela v brskalniku. Zakaj so dodatki za Chrome za ChatGPT nujni?

 • Hitra pomoč: Takojšnjo pomoč in rešitve lahko dobite, ne da bi zapustili trenutno stran, s čimer prihranite čas in trud.
 • Jezikovna podpora: Izboljšajte svoje pisanje z idejami v realnem času, preverjanjem slovnice in jezikovnimi pripomočki za e-pošto, sporočila in spletne obrazce.
 • Prilagojena priporočila: Na podlagi vaših preferenc in vzorcev brskanja odkrijte ustrezne članke, izdelke in storitve.
 • Povzetek vsebine: Za uporabnike, ki so omejeni s časom, je idealno, da strnejo dolge članke, objave na blogih ali raziskovalne članke in hitro razumejo glavne točke.
 • Orodje za učenje jezikov: Med brskanjem izboljšajte jezikovne spretnosti z idejami o besedišču, slovničnimi razlagami in praktičnimi vajami.
 • Izboljšanje pisanja: Prejemajte slovnične in pravopisne predloge, nasvete o slogu in celo ustvarjalne zamisli za izboljšanje pisanja.
 • Kontekstualne informacije: Dostopajte do definicij, sinonimov in ustreznih razlag za označeno besedilo ter tako izboljšajte svoje razumevanje vsebine brskanja.

S temi razširitvami za Chrome boste imeli moč ChatGPT na dosegu roke, zato bo brskanje učinkovitejše in uspešnejše.

WebChatGPT

Vtičnik WebChatGPT izboljša ChatGPT z zagotavljanjem ustreznih rezultatov spletnega iskanja za pozive. Izboljša natančnost in ustreznost iskanja.

WebChatGPT ponuja različne funkcije, kot so pridobivanje spletnih rezultatov, pridobivanje besedila iz naslovov URL in uporaba predlog za pozive. Uporabnikom omogoča učinkovito uporabo spletnih virov.

Ta vtičnik koristi vsem uporabnikom ChatGPT, vključno z brezplačnimi člani in člani Plus. Omogoča dostop do funkcij spletnega brskanja, ki so bile prej ekskluzivne za ChatGPT Plus.

Vključitev WebChatGPT izboljša pogovore s ChatGPT z nemoteno vključitvijo rezultatov spletnega iskanja. Zagotavlja hitrejšo, lažjo in dostopnejšo rešitev za spletno interakcijo s programom ChatGPT.

ChatGPT for Google

ChatGPT za Google je razširitev brskalnika, ki z združevanjem funkcij ChatGPT izboljša iskalnike. Poleg običajnih rezultatov iskanja prikazuje tudi odgovore ChatGPT. Podprti iskalniki so Google, Baidu, Bing, DuckDuckGo, Brave, Yahoo, Naver, Yandex, Kagi in Searx. Za uporabo te razširitve potrebujete brezplačen račun ChatGPT, ustvarjen na spletnem mestu chat.openai.com.

Compose AI

Compose AI je priročna razširitev za Chrome, ki izboljša pisanje z zagotavljanjem predlogov za samodejno dokončanje in pospeševanjem tipkanja. Ima brezplačno različico in plačljivo različico z naprednimi funkcijami za prilagojena priporočila.

Z Compose AI lahko uporabniki brez težav sestavljajo e-poštna sporočila, pogovore na Slacku ali obsežne eseje. Vtičnik se prilagaja kontekstu pisanja in ponuja ustrezne zamisli, s čimer izboljša kakovost pisne komunikacije in prihrani čas.

Medtem ko brezplačna različica Compose AI ponuja številne koristne funkcije, pa različica Premium še izboljša uporabniško izkušnjo z zagotavljanjem personaliziranih funkcij, ki temeljijo na posameznikovih željah in slogu pisanja. Na splošno Compose AI racionalizira postopek pisanja in povečuje produktivnost tako profesionalnih kot priložnostnih piscev.

TeamSmart AI

TeamSmart AI ponuja različne funkcije za izboljšanje izkušnje v ChatGPT. Te vključujejo preverjanje razpoložljivosti domene, prilagajanje teme kode, vprašanja o vsebini trenutnega zavihka in podporo za oblikovanje markdown. Podatki uporabnikov so varno shranjeni lokalno, kar zagotavlja zasebnost in preprečuje deljenje z zunanjimi stranmi.

Za uporabo storitve TeamSmart AI ni potrebna naročnina na ChatGPT Plus, potreben pa je ključ API. Uporabniki lahko ključ API pridobijo z ustvarjanjem računa OpenAI, ki deluje kot povezovalna točka med uporabniki in API-jem OpenAI za interakcijo z modelom ChatGPT. Ključ API se vnese med prijavo v sistem TeamSmart AI, uporaba lastnega ključa API pa je lahko cenovno ugodnejša od nakupa storitve ChatGPT Plus.

Tako ChatGPT Plus kot ChatGPT API ponujata podobno kakovostne odzive. TeamSmart AI omogoča dostop do “članov ekipe” s posebnimi navodili za izboljšano izkušnjo. Razširitev za brskalnik poenostavi uporabo z enim klikom in odpravi potrebo po ločenih spletnih straneh ali postopkih prijave.

Poleg tega aplikacija TeamSmart AI na splošno zagotavlja hitrejši odzivni čas v primerjavi s standardnimi srečanji ChatGPT. Poleg odličnega uporabniškega vmesnika ponuja dodatne funkcije, kot so prilagojeni poudarki kode, podpora za markdown, preverjanje domen, barvni predogledi in drugo. Te funkcije izboljšajo uporabniško izkušnjo in povečajo funkcionalnost pri uporabi storitve TeamSmart AI.

Wiseone

Wiseone, napreden dodatek za brskalnik, izboljša spletno branje in raziskovanje s funkcijami, ki jih poganja umetna inteligenca.

Ponuja različna orodja za boljšo bralno izkušnjo:

 • Odkrijte: V članke se poglobite, razumite zapletene koncepte in neznane izraze.
 • Navzkrižno preverjanje: Preverjanje dejstev s primerjanjem informacij iz več virov.
 • Vprašajte karkoli: Pridobite poenostavljene odgovore na zapletena vprašanja z uporabo storitve ChatGPT podjetja OpenAI.
 • Povzemite: S funkcijo povzemanja učinkovito preberite in ohranite ključne informacije.
 • Predlogi: Prejemajte priporočene članke iz različnih virov.

Namestitev programa Wiseone je preprosta. Kliknite “Dodaj v Chrome”, ga namestite in se registrirajte za račun. Trenutno podpira brskalnika Microsoft Edge in Google Chrome, načrtuje pa še več brskalnikov.

Wiseone deluje na več kot 80.000 spletnih mestih. Uporabniki ga lahko ročno omogočijo na določenih straneh, tako da kliknejo “Dovoli na”.

Pomembno je, da je Wiseone brezplačna razširitev brez omejitev naročnine ali pristojbin. Račun ChatGPT ali ChatGPT Plus ni potreben. Uživajte v funkcionalnosti brez dodatnih računov ali naročnin.

Vir Foto: Pexels