Ronaldova želja po osvojitvi naslova se zmanjšuje

Želja Cristiana Ronalda, da bi v svoji debitantski sezoni z Al-Nassrom osvojil savdsko profesionalno ligo, se je še enkrat zmanjšala, saj je ekipa v ponedeljek v parku Al-Awwal v Rijadu z Al-Khaleejem remizirala z 1:1. Na tekmi so gostje, ki se borijo, da bi se izognili izpadu, v četrti minuti presenetljivo povedli prek Fabia Martinsa. Vendar je Alvaro Gonzalez kmalu zatem izenačil rezultat za Al-Nassr. Ronaldo je mislil, da je v 58. minuti sam dosegel gol, vendar ga je sodnik zaradi ofsajda razveljavil.

Ronaldo razburjen po incidentu s članom osebja

Ittihad, ki je trenutno na vrhu lige, je s 4:0 premagal Abho in tako povečal prednost pred Al-Nassrom, ki je na drugem mestu, za pet točk, do konca lige pa so ostale le še štiri tekme.

Po tekmi se je Ronaldu približala množica igralcev Al-Khaleeja v upanju, da bodo dobili njegov dres, zaradi česar je odrinil člana osebja ekipe, ki se je želel z njim fotografirati. Ronaldo je bil zaradi incidenta vidno razburjen.

Vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Preporod pozabljenih: Lotus Eletra – nov, noro hiter SUV

Britanska znamka Lotus je bila včasih pojem, ko je govora o športnih avtomobilih, v zadnjih dvajsetih letih pa je Lotus tako rekoč izginil iz fokusa svetovne avtomobilske javnosti. Pod lastništvom malezijskega Protona je znamka znova zaživela. Stvari so se začele premikati leta 2017, ko jih je prevzel kitajski Geely… več tukaj.