Najobetavnejša mobilna orodja za ChatGPT: Raziskovanje zmožnosti mobilnih klepetalnikov

ChatGPT, izjemen jezikovni model, omogoča ustvarjanje vsebin, izdelavo klepetalnikov in natančne odgovore na različne poizvedbe. Mobilna orodja ChatGPT so postala priljubljena zaradi svoje uporabniku prijazne narave.

Za tiste, ki se želijo poglobiti v mobilne klepetalne robote, smo pripravili izbor 10 zanimivih možnosti. Z oceno prednosti in funkcionalnosti vsakega orodja lahko določite najprimernejše mobilne aplikacije, ki bodo ustrezale vašim specifičnim zahtevam. Brez posebnega razvrščanja vam predstavljamo 10 najbolj zanimivih mobilnih orodij in aplikacij za ChatGPT.

1.iChatWithGPT

Klepetalni robot za iOS z imenom iChatWithGPT za komunikacijo uporablja napredni jezikovni model GPT-3.5. Ta aplikacija za pametne telefone ponuja čudovito možnost za pogovore s cenjenimi posamezniki. Ne ponuja le zabavne vrednosti, temveč je tudi izjemno orodje za pridobivanje znanja in sodelovanje v spodbudnih dialogih. Njen razvoj je osredotočen predvsem na ekosistem Apple.

2.Yatter Plus

Yatter Plus je klepetalni robot z umetno inteligenco. Deluje v aplikaciji WhatsApp in je namenjen izboljšanju udobja uporabnikov. Klepetalni robot hitro obravnava poizvedbe, vprašanja in težave. To napredno orodje ima več funkcij. Zagotavlja takojšnje odgovore, olajša prevajanje jezikov in omogoča nemoteno izvajanje matematičnih izračunov. Te funkcije so enostavno dostopne prek storitve Yatter Plus, kar je za uporabnike priročno.

3.RIOGPT

RIOGPT je inovativni pogovorni agent, ki je zasnovan posebej za umetniško udejstvovanje in uporablja izpopolnjen jezikovni model GPT-4. Ta vrhunski klepetalni robot zagotavlja ustvarjalno platformo, na kateri lahko posamezniki svobodno sprostijo svojo domišljijo in ustvarijo edinstvene rezultate. RIOGPT je izjemna platforma za umetniško izražanje. Zajema različna področja, kot so ustvarjanje privlačne vsebine, razvijanje zapletene kode in oblikovanje izvrstnega blaga.

4.BuddyGPT

BuddyGPT je interaktivni klepetalni robot, ki je zasnovan za zagotavljanje prilagojene pomoči posameznikom. BuddyGPT, ki ga poganja vsestranski jezikovni model GPT-3.5, učinkovito rešuje vprašanja uporabnikov na platformah za sporočanje, kot sta Whatsapp in Telegram. Za zagotavljanje učinkovitih odgovorov uporablja tehnologijo OpenAI, podobno kot ChatGPT.

5.WizAI

WizAI je klepetalni robot za WhatsApp, ki ga poganja umetna inteligenca. Ima zmožnosti razumevanja naravnega jezika in obsežno shrambo znanja. Poleg tega lahko sodeluje v interaktivnem dialogu. To uporabnikom omogoča, da brez težav poizvedujejo, prejemajo informativne odgovore ali sodelujejo v pogovorih.

6.MobileGPT

Ta aplikacija uporabnikom omogoča več stvari. Pripravijo lahko dokumente, ustvarijo fotografije z umetno inteligenco in komunicirajo s prilagojenim pomočnikom z umetno inteligenco. Vse to poteka prek platforme WhatsApp. Mobile-GPT uporablja tehnologijo OpenAI ChatGPT. Združljiva je s pametnimi telefoni iOS in Android. Uporabniki lahko uživajo v 24-urnem brezplačnem preskušanju, varni povezljivosti z aplikacijo WhatsApp in neprekinjeni dostopnosti ves dan.

7.Text GPT

Jezikovni model GPT-3.5, ki slovi po svoji prilagodljivosti in vsestranskosti, je osnova za klepetalnega robota Text GPT. Ta mobilna aplikacija je vsestranska in služi za različne namene, kot so podpora strankam, prodaja, trženje, izobraževanje in zabava. Ponuja možnosti prilagajanja za učinkovito izpolnjevanje različnih potreb. TextGPT ponuja revolucionarno programsko opremo za pošiljanje besedilnih sporočil. Ta programska oprema omogoča dostop do naprednega sistema umetne inteligence OpenAI GPT, ki je posebej zasnovan za namene besedilnih sporočil.

8.Telechat

S pomočjo Telechata lahko zgradite edinstvenega klepetalnega robota Telegram, ki ga poganja ChatGPT. Aplikacija je brezplačna. Z njo lahko ustvarite osnovnega klepetalnega robota brez kakršnih koli stroškov. Za dodatne funkcije pa je treba plačati. Te funkcije vključujejo dodelitev edinstvene osebnosti vašemu klepetalnemu robotu.

9.WAGPT

Če iščete klepetalnega robota, ki bo vaše pogovore obogatil z duhovitostjo in zabavo, je WAGPT zelo priporočljiva izbira. WAGPT je zasnovan tako, da izboljša vašo izobraževalno izkušnjo z zagotavljanjem prijaznega in zanimivega WhatsApp ChatGPT 3.5 Turbo Assistant. Z WAGPT lahko uživate v bolj sproščenem in interaktivnem učnem srečanju.

10.Shmooz AI

Namen klepetalnega robota Shmooz AI je izboljšati komunikacijo v podjetjih in poenostaviti postopke storitev za stranke. Rešitev, ki jo ponuja Shmooz, z uporabo napredne tehnologije umetne inteligence učinkovito obravnava različne poizvedbe strank, zagotavlja prilagojene rešitve in znatno skrajša čas trajanja odgovorov.

Vir: Foto: Pexels