V Cityparku se danes odpira najmodernejša trgovina Hervis

V Cityparku se danes odpira prenovljena trgovina Hervis. Gre za eno najmodernejših športnih trgovin v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev.

Največja prednost te trgovine je jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo in pozimi smučanje s kakovostnim servisom.

“Redno prenavljamo trgovine, ker želimo ostati sodobni in nenehno sledimo željam in potrebam naših kupcev. Na ta način smo v 21. letih Cityparka postali paradni konj slovenskih nakupovalnih središč z več kot 120 trgovinami najprestižnejših znamk. Vesel sem tudi, da bomo do poletja odprli še eno novo trgovino,” je povedal center manager Andrej Ropret.

Stranke lahko v Hervisu na skoraj 1500 m2 nakupovalnih površin izbirajo med najnovejšimi trendi in izdelki za šport in prosti čas, od tekaških čevljev, športnih ur, ustreznega tekaškega tekstila, ki zadosti vseh okusom in oblikam do kompetentnega svetovanja pri pomerjanju in nakupu tekaške obutve.

Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja 3D analiza stopal z napravo Safesize. Naprava s tridimenzionalno analizo stopal in apliciranim pritiskom na podlago stranki v le nekaj sekundah analizira tehniko teka in ponudi idealno prilegajoč se tekaški čevelj.

Poslovalnico bodo v naslednjih nekaj mesecih še razširili in v pritličnem delu zgradili največjo kolesarsko trgovino v Sloveniji. Trgovina bo imela veliko novih blagovnih znamk, izdelkov in opreme. Kupci bodo lahko izbrali kolesa po meri glede na individualne potrebe in telesne predispozicije ali si izposodili kolesa.

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov je možna še montaža kolesa ob nakupu, kjer upoštevajo želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti.

Citypark

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Foto: Robert Krumpak