Več kot 250 primerov – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte

Andreja Jernejčič je ob 15-letnici svojega podjetja izdala dve knjigi o javnem nastopanju

Andreja Jernejčič je ob 15-letnici svojega podjetja izdala dve knjigi o javnem nastopanju. Slovenija je tako dobila prvo celostno knjigo o nastopanju od A do Ž z naslovom Popoln javni nastop – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte avtorice, znane piarovke in menedžerke Andreje Jernejčič. Gre za njeno peto delo.

V knjigi je več kot 250 primerov kako nastopati v medijih, na konferencah, razgovorih za službo ali napredovanje, na družbenih omrežjih in internetu ter tudi v kriznih, neprijetnih in težkih situacijah. V več kot 500 straneh obsežnega dela so tudi intervjuji z znanimi osebnostmi o nastopanju in skrivnostih njihovega nastopanja ter tremi in kako so jo odpravili.

Preberete lahko, kaj so povedali Matjaž Han, Milan Kučan, Zoran Janković, Helena Blagne, Janez Škrabec, Lado Bizovičar, Denis Avdić, Tanja Žagar, Jure Godler, Saša Pavček, Branko Đurić – Đuro, Petra Kerčmar, Mario Galunič, Tanja Skaza, Igor Evgen Bergant, Jože Potrebuješ, Gregor Ledinek, Simona Toplak, Žan Serčič, Saša Krajnc, Saša Lendero, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan.

Za zmago na odru – skrivnosti javnega nastopanja.

Avtorica bo hkrati izdala še svojo šesto knjigo o vseh ključnih informacijah o nastopanju: Za zmago na odru – skrivnosti javnega nastopanja.

Uradna predstavitev obeh knjig in obeleženje 15-letnice delovanja podjetja za piar, komuniciranje, javno nastopanje in izobraževanje Lin & Nil je bilo v ponedeljek, 27. marca.

Med govorniki bodo tudi predsednik državnega sveta Marko Lotrič, minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, uspešni poslovnež Janez Škrabec ter voditelj in pisatelj Jure Godler. Glasbeno bodo dogodek popestrili Nuša Derenda, Helena Blagne, Žan Serčič, Omar Naber in Rok Terkaj – Trkaj.

Knjigi avtorice Andreje Jernejčič sta izdani v nakladi 3.000 izvodov.