Eggstravaganca, v Citypark na lov za velikonočnimi pirhi!

V Cityparku vas od te sobote in vse do torka, 11. aprila, pričakujejo s posebnim razvedrilom, poimenovali so ga Cityparkova eggstravaganca. Slednji se bodo lahko prelevili v nadobudne detektive, ki bodo iskali premišljeno skrita velikonočna jajčka. Z namigi vas bodo spretno vodili po našem največjem nakupovalnem središču.

Vsaka velikonočna jajčka bo imela QR kodo, ki jo boste morali poskenirati. Čakajo vas lepe nagrade, v nagradnem skladu pa je kar 2.100 evrov. Več kod kot najdete in poskenirate, boljše možnosti za nagrade imate. Če najdete vseh 15 kod pa se lahko potegujete za glavno nagrado, ki znaša 500 evrov v darilnih bonih Desetak.

Širokih nasmeškov in otroške radoživosti ni nikoli premalo. Lov za velikonočnimi pirhi je igra, ki navduši tudi “malo večje otroke”.  Številne družine si velikonočno dogajanje popestrijo z iskanjem pirhov, ki jih zajček spretno skrije. Igra ni zahtevna in zanjo ne potrebujete posebnega predznanja, le dobro voljo in malo raziskovalne žilice.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.