Fitnes butik Sported navdihnil Reneja Mlekuža in Sanjskega moškega

Rene Mlekuž, naš nekdanji alpski smučar, ki je bil del generacije Jureta Koširja, Draga Grubelnika in Mitje Kunca in Sanjski moški Blaž Kričej Režek sta z zanimanjem obiskala edini doživetveni fitnes butik v Sloveniji.

Pogumno sta se preizkusila v svetu interaktivnih treningov, ki so ju ponesli v nove dimenzije.

Naš najhitrejši kolesar, snovalec in lastnik butika Sported v ALEJI Eduard Žalar* je namreč skupaj z ekipo predanih sodelavcev in prijateljev razvil skrivno formulo, ki vas premakne in ohrani v gibanju. »Vodil sem ju skozi digitalno ustvarjene svetove, kjer sta preizkusila svoje zmožnosti,« je pojasnil Žalar.

Sanjski moški Blaž Kričej Režek, naš najhitrejši kolesar, snovalec in lastnik butika Sported ter smučarski as Rene Mlekuž: Preizkusila sta poseben trening kolesarjenja The trip, kjer vas motivira do novih razsežnosti huda glasba, nora svetloba, grafika na velik…

The trip je poseben trening kolesarjenja

The trip je poseben trening kolesarjenja, kjer vas motivira do novih razsežnosti huda glasba, nora svetloba, grafika na velikem ekranu in top sound efekti.

»Treningi so popolnoma drugačni od tistih, ki sem jih bil vajen do sedaj. Mislim, da to postaja moj drugi dom,« je dejal Sanjski moški, ki prepoznava svoje nove priložnosti v svetu kolesarjenja.

Nekdanji smučarski as Mlekuž pa pravi, da je popolnoma pozabil na bolečino. »Izkušnja je zaradi energičnosti popolnoma drugačna.«

Rene Mlekuž in Sanjski moški Pogumno sta se pogumno preizkusila v svetu interaktivnih treningov, ki so ju ponesli v nove dimenzije

Poleg interaktivnega kolesarjenja lahko v Sported-u dosežete zavidljive rezultate tudi z drugimi vadbami. S kolesom in ostalimi, kot so kondicijski treningi z elementi boksa, aerobnih vaj in funkcionalnega treninga Conquer, funkcionalni športni treningi z elementi visoke intenzivnosti Ceremony.

Na treningih za hude rezultate vas čakajo energični trenutki tudi na veslačih, assaoult kolesih, ski ergih in tekaški treningi na stezah.

Šprinti, sani, vrvi, kettle belli, uteži in še več. Vse zapakirano v trening s prijatelji in najboljšimi trenerji v norem okolju.

Po težkem treningu pa si privoščite sprostitev duha s Tai chi-jem, Yogo ali Pilatesom.

*Eduard Žalar je najhitrejši slovenski kolesar. Ima tudi najhitrejši čas v kraljevski kolesarski šprinterski disciplini v dirkališčnem kolesarjenju pri nas. Najhitrejši Slovenec na kolesu se kot edini v Sloveniji profesionalno že dve leti in pol ukvarja z dirkališčnim kolesarjenjem. V tem času je v dirkališčnem kolesarstvu na državnem prvenstvu dosegel tri medalje. Ob začetku kariere je osvojil srebro v šprintu ter bron in zlato v vožnji na 1000 metrov. Leta 2021 je bil tudi uradno najhitrejši šprinter na 200 metrov pri nas. Velodromski šprint je kraljevska kolesarska šprinterska disciplina in je zanj eden bolj razburljivih športov, ki je sicer v Sloveniji nepoznan. Žalar se zadnji dve leti intenzivno pripravlja na naskok na olimpijske igre.

Vir: Portal24