No, Grošelj in Zeleni Slovenije so po zadnjih anketah javnega mnenja že praktično out, ljubljanski župan, ki je – očitno – pri nas levičar, v Srbiji desničar, pa pravkar osebno sodeluje v kampanji Vučićeve stranke na lokalnih volitvah v Srbiji…

Požareport: Potrjeno tudi iz Svobode: Golob je Grošlja res odpikal zaradi Zorana Jankovića, vendar o tem ne govorimo

Požareport: Za osvežitev spomina: v članku z naslovom “Ko Golobičev zvesti gardist in odkartani evropski poslanec Svobode pristane pri bivšem državnem sekretarju Janševe vlade”, ki smo ga na tem portalu objavili 6. maja, smo med drugim zapisali, da sploh ni izključeno, da je evropski poslanec (Gibanja Svobode, prej LMŠ) Klemen Grošelj res (od)padel na podlagi tihega dogovora med srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem in ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem, prenesenim Robertu Golobu, zaradi znanih Grošljevih kritičnih izjav, povezanih z Vučićem in zadnjimi parlamentarnimi volitvami v Srbiji, kjer je bil Grošelj med evropskimi opazovalci.

In takrat… več na Požareport.

Požareport: Klemen Grošelj, zvesti gardist Gregorja Golobiča

Klemen Grošelj, nekdanji evropski poslanec in, kot piše Požareport, zvesti gardist Gregorja Golobiča, ponovno pritegne pozornost s svojo najnovejšo politično potezo. Grošelj, ki se je v preteklosti zapisal kot politični predsednik nadzornega sveta Pošte Slovenije, zdaj stoji na čelu kandidatne liste Zelenih za prihajajoče junijske evropske volitve.

Klemen Grošelj, ki svoje politične začetke dolguje že propadli stranki Zares, je bil leta 2019 “presenetljivo” izbran na kandidatni listi Šarčeve LMŠ za evropske volitve. Kljub temu, da Grošelj ni prepoznan kot močna politična blagovna znamka, njegovo ime ostaja sinonim za politično vztrajnost in preživetje. S svojim prehodom iz Evropskega parlamenta nazaj v domačo politično areno, Grošelj znova išče svoj prostor v slovenskem političnem mozaiku… več tukaj.

Foto: Zajem zaslona YT