Lidija Divjak Mirnik je sodila med najmanj inteligentne in najbizarnejše politi(čar)ke tistega mandata. Bila je skoraj kot maskota.

Požareport: Dokumenti. Glej no glej, saj ne boste verjeli, kdo je prijavil (ovadil) najrazvpitejšega mariborskega podžupana Medveda.

Požareport: Se še spomnite nekdanje mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik, ki je po zadnjih parlamentarnih volitvah (aprila 2021) in propadu Liste Marjana Šarca izginila v pozabo? Ona je sicer ena od tistih bivših zelo glasnih političark in politikov LMŠ in SAB, ki so po zmagi Roberta Goloba, vzpostavitvi Golobove vlade in spletu različnih okoliščin ostali povsem praznih rok, kot na primer tudi Marko Bandelli ali Jani Möderndorfer. Lidija Divjak Mirnik je sicer še posebej slovela po tem, da se je na vse kakor blazno spoznala, od kulture do medijev in financ, hkrati pa sodila med najmanj inteligentne in tudi najbizarnejše politi(čar)ke tistega mandata. Bila je skoraj kot maskota.

No, LDM je… več na Požareport.

Požareport: Ko sin finančnega ministra slučajno vedno študira tam, kjer minister službeno potuje, in kdo je izdal ministra Boštjančiča

Požareport: Pri tej samo navidezno bizarni najnovejši aferi ministra za finance in podpredsednika vlade Klemna Boštjančiča (Gibanje Svoboda) ter njegovega sina Arneja Boštjančiča je pravzaprav najbolj zanimivo dvoje:

– Kako je možno, sodeč po uradni obrambi ministra (vir), da njegov sin Arne vedno čisto slučajno študira (oziroma ima “študijske obveznosti”) točno tam, kjer ali kamor finančni minister službeno (pri)potuje?! Pa naj gre za Japonsko ali London?! … več tukaj.

Foto:Zajem zaslona YT/BK TV