Kako si lahko pošljemo zdravilno energijo?

Vsakdo od nas nosi v sebi izjemno moč za zdravljenje, a včasih pozabimo nanjo. Naše telo ima naravno sposobnost celjenja, naš um pa zmore pomiriti srce in dušo. Vendar pa je pomembno, da se zavedamo te notranje zdravilne energije. Naša telesa so kompleksni stroji, ki zahtevajo redno skrb in nego. Hranimo jih s pravilno prehrano, se gibamo, oskrbujemo z zadostno količino vode in jim omogočimo dober spanec. A obstaja še ena plat naše eksistence, ki je prav tako ključnega pomena – duhovna plat.

Tudi če poskrbimo za svoje telo, še nismo zares zdravi, če zanemarimo svojo duhovno rast. Duhovna energija je tista, ki nas povezuje z nečim večjim od nas samih, daje nam notranji kompas in sijaj ter avro okoli nas. Če se počutite izčrpano ali brez cilja, če vam manjka entuziazma do življenja, morda potrebujete obnovo duhovne energije. Drugi znaki vključujejo občutek, da ne pripadate določenemu mestu, ali željo po razumevanju življenja na globlji ravni ter tesnobnost.

Kako si lahko pošljemo zdravilno energijo?

En način, kako obnoviti duhovno energijo, je pošiljanje zdravilne energije sebi. Ta postopek je preprost in ga lahko izvajate sami, tako da sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Najdite miren kraj, kjer vas nič ne bo motilo. Ulezite se ali usedite vzravnano. Zaprite oči in se osredotočite na svoje dihanje. Naredite 5 globokih vdihov in izdihov, pri čemer dihate v trebuh, ne samo v prsi.

Korak 2: Roke postavite v položaj za molitev, kjer se prsti nežno dotikajo drug drugega. Dvignite roke do središča čela ali tretjega očesa, nato pa jih spustite, da se dotaknete središča srca. Ta gib bo pomagal aktivirati močni čakri v predelu čela in srca.

Korak 3: Zdaj nežno začnite drgniti dlani drugo ob drugo, dokler ne začutite neke vrste toplote. Desno roko položite na sredino srca, levo pa na popek. To sta močni čakri, ki se bosta polnili preko vaših rok.

Korak 4: Zaprte oči si predstavljajte, kako zdravilna bela svetloba iz vaših rok teče v vaše telo. Vizualizirajte svetlobo, kako potuje skozi vaše telo, obnavlja, zdravi in polni vse vaše energetske centre. Predstavljajte si, kako svetloba potuje do konic prstov na nogah in do vrha glave. Lahko celo vizualizirate, kako svetloba iz vašega telesa seva in ustvarja zaščitni sijaj okoli vas.

Korak 5: Ko začutite, da ste prejeli dovolj energije bele svetlobe, odprite oči in nežno stresite roke.

Korak 6: Vstanite in se rahlo raztegnite ali stresite telo, da spodbudite cirkulacijo.

Korak 7: Popijte velik kozarec vode in nadaljujte z rednim pitjem vode čez dan.

Za najboljše rezultate ta postopek izvajajte vsaj en teden vsak dan, vsaj 15 minut. S tem boste obnovili svojo duhovno energijo, si pomagali k boljšemu počutju ter globlji povezavi s samim seboj.

vir; Foto: Portal24 (AI)